Agenda

Zondag 10 maart 2024, 15.00 uur, Engelse Kerk, Begijnhof, Amsterdam

Concert o.l.v. Mimi Mitchell

Programma:

Pietro Locatelli – Sinfonia in f (Trauersymphonie)
Stukken van ’t Uitnemend Kabinet: I.H. – Nachtegael en Tweede Nachtegael / Tarquinio Merula – ’t Hane en ’t Henne-gekray
Johannes Ockeghem – Ave Maria
Jan Pieterszoon Sweelinck – Pavana Lachrimae (orgel solo)
Johannes van Bree – Allegro voor vier strijkkwartetten (Arrangement voor PKO: Nico Brandon)

Pauze

Bernard van den Sigtenhorst Meyer – het tweede van de Drie Landelijke Miniaturen (opus 24)
Mojan Alaiyeh – At the Crossroad, a Fortress Stood Tall (wereldpremière)
Wilhelm de Fesch – Concert voor twee hobo’s, fagot, strijkers en basso continuo (Opus 3 nr. 2)
Pieter Hellendaal – Pastorale
Johann Andreas Kauchlitz Collizi – Concerto I

De toegangsprijs voor het concert bedraagt € 15 per persoon. Met reductie (voor 65+, CJP of Stadspas) € 12, voor Vrienden van het PKO eveneens € 12, voor reductie en tevens Vriend € 10 en voor kinderen tot 12 jaar gratis.
Als u zeker wil zijn van een plaats in de kerk, kunt u uw kaartje voor dit concert van te voren reserveren. Dit kunt u doen door het verschuldigde bedrag uiterlijk 9 maart over te maken op rekening NL91 INGB 0006 2937 79 tnv Purcell Kamerorkest. Dan liggen op 10 maart uw kaartje(s) klaar bij de kassa.
Het reserveren kan ook door eenvoudig onderstaande QR-code met uw smartphone of via uw bank-app te scannen. Het bedrag kunt u naar behoefte aanpassen.
Als u naast uw betaling ook een e-mail stuurt aan penningmeester@purcellkamerorkest.nl met daarin het banknummer van uw betaling, krijgt u van ons per e-mail een bevestiging van uw reservering. Als u een bedrag van minder dan € 15 overgemaakt heeft, graag aangeven in welke categorie u valt (65+, Vriend, etc).